TRE-EN-EN – CONCENTRAT DIN CEREALE INTEGRALE

Tre-en-en Concentrat din Cereale Integrale

Ai obosit sa te simti obosit?

Pentru a te bucura de o sanatate optima si pentru ca sa te simti in cea mai buna forma, si celulele tale trebuie sa fie sanatoase si in forma!

Insa… din cauza rafinarii excesive a alimentelor, elementele nutritionale prezente in cereale integrale, cunoscute sub numele de lipide si steroli, sunt eliminati din alimentatia cotidiana.

Fara aceste elemente nutritionale esentiale, se pierd energía si vitalitatea. Aceasta problema a inceput sa se raspandeasca cu mai bine de cincizeci de ani in urma.

La mijlocul anilor Cincizeci, intr-adevar, un grup de cercetatori din sudul Californiei, a descoperit existente unei legaturi dintre sindromul “oboselii cronice” si carenta de lipide si steroli vegetali din alimentatie. Rezultatul era mai putina energie produsa de catre celule. Aceste studii au condus la conceptul pe atunci de pionierat al suplimentarii nutritionale cu produce obtinute din grau, orez si soia, ca sursa de lipide si steroli.

Rezultatul a fost crearea revolutionarului tre-en-en.

Din pacate aceasta problema exista si in zilele noastre, iar carenteke din alimentatia noastra sunt mare parte datorate absentei cerealelor integrale din alimentatia noastra. Din ce in ce mai multe persoane sufera de lipsa energiei cu imposibilitatea ca celulele lor sa functioneze asa cum ar trebui.  Tre-en-en furnizeaza lipidele si sterolii extrasi din grau, orez si soia, pentru a va ajuta sa va acoperiti carentele nutritionale si pentru a favoriza productia de energie celulara.

Celulele tale sunt infometate, hraneste-te!

Cum sa crestem energia celulara

Celulele sunt inconjurate de o membrana speciala care permite elementelor nutritive sa fie absorbite si deseurilor metabolice sa fie eliminate. Lipidele si sterolii, sunt elemente naturale continute in cereale integrale, sunt niste elemente esentiale pentru membranele celulare. Daca aceste membrane celulare sunt lipsite de aceste elemente nutritionale (lipide si steroli), isi pierd flexibilitatea naturala nu sunt in masura sa isi desfasoare functia.

Tocmai lipidele si sterolii fac membranele celulare atat de flexibile, in asa fel incat eleméntele nutritionale sa poata fi asimilate cu usurinta si la fel de usor sa iasa si reziduurile din celula.

Neolife: pionieri ai nutritiei celulare

Tre-en-en este primul supliment nutritional pe baza de fitonutrienti din lume, care furnizeaza beneficiile lipidelor si sterolilor continuti in cereale integrale intr-o forma usor de folosit.

S-a demonstrat ca tre-en-en creste creste energía si vitalitatea optimizand la functionarea membranelor celulare. Da energie intregului organism, ajutand celulele sa functioneze mai bine.

In celula bolnava – eleméntele nutritionale nu pot sa intre si reziduurile nu pot sa iasa.

In celula sanatoasa cu tre-en-en  – nutrientii intra si reziduurile ies.

Tre-en-en

Concentrat din cereale

Alimentele integrale, nutrienti din lantul alimentar uman: grau, orez si soia.

Tre-en-en in fiecare zi:

  • Fitonutrientii extrasi din diferite surse pentru a furniza eleméntele esentiale de care au nevoie celulele tale.
  • Un proces de prelucrare integral la rece pentru a pastra integra valoarea nutritionala a alimentelor integrale.
  • Usor de inghitit.

Cresteti vitalitatea

Tre-en-en furnizeaza FITOLIPIDE, inclusiv acizi grasi Omega-3 si Omega-6, precum si FITOSTEROLI dintre care beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol, campesterol si octacosanol.

Tre-en-en furnizeaza eleméntele nutritionale pe care procedeele industriale le elimina din cerealele integrale.

Concéntratele din cereale Tre-en-en te ajuta sa ai o nutritie optima la nivel celular prin furnizarea unui amestec unic si exclusiv de elemente nutritionale extrase din alimentele integrale. Germenii de grau, taratele de ovaz si din semintele de soia furnizeaza aceste elemente nutritionale esentiale: lipidele si sterolii care lipsesc din dieta voastra.

Asculta Scoala de Sanatate Publica Harvard!

Expertii in nutritie ai Scolii de Sanatate Publica de la Harvard au aratat importante uleiurilor vedetale (inclusiv lipide si steroli de cereale integrale) ca elemente de baza ale Piramidei Alimentare.

Bazate pe natura, sprijinite de stiinta

Diferenta Neolife

Inca din 1958 folosim cele mai bune ingrediente integrale, eliberate in forme cu o bioeficienta ridicata, in formule care maresc absorbtia si utilizarea nutrientilor datorita exclusivelor procede de productie de avangarda.

Calitate garantata

Marca SAB certifica aprobarea unor ilustri oameni de stiinta si experti in nutritie care isi pun la bataie reputatia in sprijinul calitatii produselor inovative Neolife.

Sursa: Neolife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu poti copia continutul.