INTEGRATORII NEOLIFE SI NUTRITIA CELULARA

NUTRITIA CELULARA

NOI SUNTEM SANATOSI PE CAT SUNT CELULELE NOASTRE

Corpul nostru este compus din mii de miliarde de “caramizi de constructie” denumite celule, fiecare dintre ele fiind in masura de a desfasura toate functiile vitale, ca respiratia, productia de energie, miscarea, digestia, eliminarea, reproducerea, etc.

SANTINELELE DE LA INTRARE: MEMBRANELE CONTROLEAZA CEEA CE INTRA SI CEEA CE IESE

Fiecare celula este ca un corp in miniatura, in acest scop, trebuie sa primeasca nutrimente si sa elimine produsele reziduale pentru a ramane sanatoasa. Din fericire, fiecare celula este inconjurata de o membrana foarte selectiva cu ceea ce intra si ceea ce iese. Aceata membrana seletioneaza cu rigoare trecerea elementelor nutritive spre celula si elimina resturile spre exterior. Este foarte important ca celula sa conserve aceasta putere selectiva si discreta pentru a ramane sanatoasa si vitala.

Celulele care nu asimileaza nutrimentele sau nu elimina resturile in mod adecvat, pot fi definite ca “infometate” sau “constipate”. Daca exista o conjunctura asemanatoare, celulele pot deveni toxice si “lenese” in loc de sanatoase si vitale.

Celulele lenese nu sunt in masura de a produce in mod eficiente energie sau sa-si desfasoare alte functii specifice. Lipidele, sterolii si aminoacizii sunt esentiale pentru a consimti celulelor de a mentine aceasta putere atat de importante pentru sanatatea lor. Si daca celulele “se simt bine”, acelasi lucru se va putea spune si despre voi!

Human body and animal cell illustration

Integratorii GNLD sunt “GANDITI” PENTRU NUTRITIA CELULARA

GNLD are o cunoastere extrem de aprofundata a functionarii complexe a celulei. Inca din 1958 am facut recurs la aceasta experienta pentru a crea integratori alimentari destinati imbunatatirii nutritiei celulare.

Furnizand eleméntele fundamentale “Lantului Vietii” si prin clasificarea fiecaruia din cele “Sase Stadii ale Nutritiei”, produsele noastre au stabilit standardele calitative in sectorul integrarii alimentare.

Bazete pe Natura si Avand Suportul Stiintei, integratorii GNLD furnizeaza un suport nutritional complet.

Scopul nostru? Dorim sa ajutam celulele voastre sa devina cele mai bune caramizi de constructie.

In acest fel, fundaméntele unei bune sanatati vor deveni puternice. Pentru sanatatea voastra!

SURSA: Neolife GNLD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu poti copia continutul.