INCARCATI-VA CELULELE!

CU SURSE NATURALE DE CoQ10!!

NEOLIFE foloseste tehnologii biologice de avangarda pentru a furniza un produs cu CoQ10 naturala intr.- o forma foarte biodisponibila, in combinatie cu un profil de importanti nutrienti de suport.

Fara nimic artificial!

Niciun colorant, aroma, indulcitor sau conservant artificial adaugat.

Coenzima Q10 (cunoscuta ca si ubichinona) este un compus liposolubil, prezent in orice celula vie. Co Q10 este prezenta in toate celulele umane, ce atinge cea mai inalta concentratie in interiorul si in jurul mitocondriilor.

Datorita structurii sale liposolubile, CoQ10 se poate gasi si in membranele celulare. Este cunoscut faptul ca nivelul de CoQ10 scade in mod natural odata cu imbatranirea, cat si din cauza unei productii scazute (biosinteza) in corp, sau din cauza unei cerinte metabolice crescute.

Produsctia naturala de CoQ10 scade odata cu inaintarea in varsta, adesea ajunge la o scadere la 50% in jurul varstei de 50 de ani.

Unele modele alimentare si de stil de viata, impreuna cu folosirea unor medicamente prescrise pe reteta, pot sa duca la o saracire nenaturala de CoQ10.  O preocupare speciala este in legatura cu medicamentele folosite pentru scaderea colesterolului asa numitele “statine”, care au capacitatea de a intrerupe biosinteza naturala de COQ10 in corp.

Acestea sunt principalele motive care explica nevoia de a folosi un supliment pe baza de Coenzima Q10. Din pacate, poate fi complicat sa se gaseasca si sa se aleaga suplimentul potrivit.

TOTUL NATURAL, TOTUL NEOLIFE!!!

Co Q10 Neolife include si o contributie nutritionala suplimentara. Formula a fost dezvoltata prin ani de studii ale Comitetului de Consultanta Stiintifica Neolife, de echipa Neolife globala de stiinta si tehnologie si este bogata in nutrienti specifici selectionati.

Alegerea vostra este CoQ10 NEOLIFE!!

COQ10 NEOLIFE FURNIZEAZA:

  • 100 mg de CoQ10 naturala, extrem de biodisponibila.
  • Amestec exclusiv Neolife de fito-lipide & steroli, extrasi din cereale integrale.

Furnizeaza patru tocotrienoli din orez si in plus, patru fitosteroli: Beta-sitosterol, Campesterol, Stigmasterol si Brassicasterol din soia.

  • L-cisteina, aminoacidul limitant necesar pentru biosinteza celulara de glutatión.
  • Amestec exclusiv Neolife de polifenoli, ce furnizeaza polifenoli naturali extrasi din alimente integrale, cu resveratrol din struguri rosii.
  • Alte ingrediente cheie: lecitina din floarea soarelui, ulei cu trigliceride din cocos cu lant mediu (MCT) si ulei de tarate de orez pentru sprijinirea absorbtiei de CoQ10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu poti copia continutul.