PURITATE, CONCENTRATIE, EFICIENTA

Timp de peste 50 ani, generatii de familii din toata lumea au avut incredere in capacitatea NeoLife de a fabrica produse care se bazeaza pe ingrediente din alimente integrale selectionate, care s-au demonstrat eficiente pentru milioane de clienti multumiti.

 

  • STUDIATE: Oameni de stiinta de faima mondiala, cercetatori si nutritionisti continua cercetarile pentru a obtine solutii eficiente.
  • PURE: Tehnologi calificati selectioneaza doar cele mai bune materii prime pentru a asigura cel mai ridicat nivel de puritate a ingredientelor.
  • CONCENTRATE: Produsele de la NeoLife sunt dezvoltate cu cele mai recente descoperiri stiintifice si cu tehnologiile cele mai avansate in vederea concentrarii si standardizarii ingredientelor active din materiile prime. Toate acestea asigura ca produsul finit sa furnizeze toate beneficiile asa cum este prevazut de natura. 
  • TESTATE: Produsele NEOLIFE sunt supuse unor teste riguroase care prevad folosirea de metode stiintifice avansate pentru asigurarea calitatii, eficientei si sigurantei produselor. In produsele noastre folosim ingrediente nemodificate genetic si in mod obisnuit testam ingredientele pentru a garanta absenta potentialilor contaminanti.
  • EFICIENTE: Studiile clinice care demonstreaza eficienta produselor NEOLIFE au fost publicate in cateva din revistele stiintifice cele mai prestigioase din lume. Implicarea noastra unica si constanta pentru excelenta stiintifica a atras atentia cercetatorilor de la Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite (USDA), una din institutiile stiintifice respectate la nivel mondial.

FILOZOFIA NEOLIFE

BAZATE PE NATURA

Produsele aduc cele mai bune ingrediente naturale pentru o stare optima de sanatate.

SPRIJINITE DE STIINTA

Aceste elemente nutritionale sunt furnizate in forme cu o biodisponibilitate ridicata, cu formule clinic testate care maresc absorbtia elementelor nutritionale.

CALITATE GARANTATA

Suntem mandri de calitatea absoluta si de standardele foarte ridicate de siguranta care asigura eficienta produselor noastre de mai bine de 50 de ani.

A FACE CEEA CE ESTE CORECT

Filosofia NEOLIFE impune cu fiecare decizie pe care o luam sa fie in interesul vostru, al familiilor voastre, al casei voastre si al mediului inconjurator.

Istoria lunga este compusa din practici sustenabile, ambalaje reciclabile si decizii care respecta intotdeauna mediul inconjurator.

BAZATE PE NATURA, SPRIJINITE DE STIINTA

In NEOLIFE, la filosofia produselor este destul de simpla: se urmareste calitatea, intotdeauna in mod absolut si ferm, fara compromisuri.

Suntem convinsi ca deciziile potrivite ce tin de corpul si casa noastra – a decide ce sa introducem sau nu, in corpul sau in casa – sunt printre cele mai importante decizii din viata noastra.

Atunci cand este vorba despre sanatate, sanatatea copiilor si a familiilor noastre, pur si simplu nu este loc de compromisuri.

 

JERRY BRASSFIELD
FONDATOR

” Avem posibilitatea de a prelua controlul asupra bunastarii noastre „

ARTHUR FURST
Membru Fondator Emerit, SAB

Ph. D., Sc.D., D-A.T.S., Toxicolog, Farmacolog

ARIANNA CARUGHI
Ph. D., C.N.S.

Stiinta Nutritiei, Membru al Universitatii Stanford

DIANE CLAYTON
Ph. D.

Biochimist, Nutritionist, Stiinta Alimentatiei