3+2+1 FORMULA MAGICA NEOLIFE

  • CAROTENOID COMPLEX
  • FLAVONOID COMPLEX
  • CRUCIFEROUS PLUS

Din natura, toate beneficiile fitonutrientilor

Formula protectiei antioxidante Neolife!

Neolife dintotdeauna s-a aflat in avangarda cercetatorilor din domeniul fitonutrientilor si in crearea de formule inovative in masura sa concentreze puterea de protectie din fructele si legumele proaspete in suplimente nutritionale gandite pentru a sustine sanatatea umana pe perioada lunga. Am dezvoltat o gama completa de produse nutritionale pentru a putea beneficia din mod eficiente si practic de complexul de fitonutrienti pe care natura l-a creat pentru a apara organismul de infectii, de lumina solara, de oxidare, de agenti chimici.

NEOLIFE a extras principiile active prezente in aceste plante si datorita unor procedee de productie de avangarda prin eficienta si siguranta, a creat o serie de produse specifice care va ofera in ambalaje usor de folosit, transportat si pastrat, toate beneficiile fructelor si legumelor din care sunt extrase.

CAROTENOID COMPLEX

Carotenoid Complex, extracte din morcovi, ardei rosii, tomate, spanac, caise, capsuni si piersici, va ofera sustinerea antioxidanta pentru portiunea lipidica a celulelor, protejeaza inima si intareste apararea imunitara.

FLAVONOID COMPLEX

Extracte din afine, varza, sfecla, soc, struguri rosii si negrii, portocale, lamai, grepfruit si ceai verde, este completarea ideala pentru CAROTENOID COMPLEX, deoarece apara de oxidare portiunea apoasa a celulelor, ajuta la prevenirea  efectelor degenerative ale imbatranirii si lupta contra bolilor cardiovasculare.

CRUCIFEROUS PLUS

Extracte din brocolli, ridichi, varza, mustar, creson, lemn dulce, portocale si soia, contine fitonutrienti ce favorizeaza dezvoltarea sanatoasa a tesuturilor si a celulelor, protejand materialul genetic (ADN) de agresiunea multor compusi chimici.

INTARITI-VA APARAREA IMUNITARA! PROTEJATI-VA TINERETEA!

3+2+1 este “formula magica” a NeoLife!

Pentru a asigura un aport maxim de fitinutrienti, consumati zilnic:

3 Carotenoizi Complex

+

2 Flavonoid Complex

+

1 Cruciferous Plus

Actiunea sinergica si completa a acestei formule va protejeaza celulele de atacul toxinelor, al radicalilor liberi si al substantelor mutagene potential periculoase pentru sanatatea voastra.

Fitonutrientii

Fitonutrientii sunt elemente nutritionale de origine vegetala, prezenti in mod natural in numeroase varietati de fructe si legume. Cele mai importante organizatii internationale din domeniul sanatatii recomanda presenta in dieta cotidiana a cinci-sapte portii de fructe si legume pe zi, tocmai tinand cont de toate dovezile documentate, care arata legatura dintre prezenta acestor alimente in dieta zilnica si o stare buna de sanatate.

 Trei clase de fitonutrienti au o relevanta speciala pentru sanatatea umana: carotenoizii, flavonoidele si cruciferele, prezente in legume cum sunt: morcovii si tomate, struguri si grepfruit, broccoli si ridichi.

Combinatia de carotenoizi, falvonoide si crucifere combate fenomele de oxidare si pot sa ajute la reducerea factorilor de risc pentru:

  • Boli cardiovasculare si ateroscleroza
  • Cancer
  • Boli degenerative ale ochilor
  • Slabirea sistemului Imunitar
  • Boli degenerative ale sistemului nervos

SURSA: neolife.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu poti copia continutul.